Je bent zo veelzijdig als je werk. Bij mij gaat dat ver. Creativity is intelligence having fun! Van een grote verscheidenheid aan teksten tot complete magazines, van websites tot totaalconcept, uitstapjes naar commercials en interieurstyling. Hieronder vind je een aantal van mijn huidige opdrachtgevers, en daaronder wat voorbeelden van decennialang schrijven en communiceren, online en offline. Ik hoop dat je hiermee een idee krijgt van wat ik voor je kan doen.

Opdrachtgevers

Rodi Media

Regio Zaken Waterland

Dagje uit …..

Renata Magazine

Ad68 Design

CareXS

Hospice TvL

TIP Amsterdam-Noord

Regio Zaken Purmerend Waterland e.o.

Regio Alkmaar Magazine

Behoefte aan een goed verhaal? De perfecte teksten voor je website? Input voor je nieuwsbrief of brochure? Een redactioneel artikel of een leuke, leesbare column? Ik schrijf dat voor je, alles! En ik loop graag al jouw bestaande teksten na, online en offline.

Schrijven is schrijven, maar toch vraagt commercieel schrijven een wat andere invalshoek dan creatief schrijven. Ik doe beide. Dus zoek je zakelijke content? Ik schrijf het voor je!

Ik schrijf niet alleen teksten vanuit decennia ervaring, maar ben ook volledig in marketing en communicatie. Wil je jouw merk of product op de kaart zetten? Wil je je onderscheiden in jouw markt? Ik help je met uitstraling, strategie en de juiste woorden en beelden.

Ik vond het leuk wat van mijn ‘projecten’ te delen. Creative to the bone, dus mijn concepten, private labels, magazines etc. Misschien gooi ik er zelfs tzt nog wat gedichten tegenaan, of geef ik je een preview van de boeken die ik (al jaren: tijdgebrek!) aan het schrijven ben…